Beefeaters er gendannet af Morten Kjerumgaard Reumert, der har været organist og pianist i bandet siden 1965. Premieredagen var d. 3. november 2018 på Halmtorvet 9 i København.

Recordet by: Morten Lander Andersen. Introduktion Per Wium

 

Recorded by: TVnedtur

Introduktion:

Den legendariske danske psykedeliske bluesrockgruppe Beefeaters fik i november 2017 genudgivet deres debutalbum på Universal Music. I sentresserne var bandet toneangivende på den danske rockscene sammen med Læs mere her…..

Mads Kornum fra Side 33: Koncertanmeldelse. Beefeaters – Tour-Premiere på Halmtorvet 9 – den 03.11. ”Bøf Deluxe med hammer hammer fedt hammond og schnoor lige guitar grabs – da Beefeaters blev vækket respektfuldt til live”. Denne lørdag var det ikke helt let at være en anmelder, der ikke kunne være flere steder på en gang. Der skulle træffes et valg. Skulle man f.eks. vælge Blues paradiset i Arena Næstved med Buddy Guy som det funklende hovednavn – eller skulle man se om det virkeligt er holdbart at gendanne Beefeaters efter årtiers dvale. Læs også Mads kornoms anmeldelse efter Kun for forrykte Festival d. 08/06/19 Læs mere her……

Dan Kornbak fra Danish Progressive Rock News: “3. november 2018”, en fantastisk, ja, historisk, aften, der – forestiller jeg mig – duftede meget af Beefeaters for 50 år +/- siden, takket være Frederik, Rune og Torben. JEG synes, det lykkedes udover al forventning. Alllermest glæder det mig, at du, Morten, fik dit ønske opfyldt. Jeg ser frem til et 2019-Beefeaters-år. 

Jakob Wandam koncertanmelder Beefeaters efter koncert i Underhuset i Randers d. 15/06/19. Det er meget muligt, at Beefeaters’ storhedstid ligger halvtreds år tilbage, men med den nye besætning ligner de et nutidsrelevant bluesrock-band med mange af de største dyder i behold. Ikke blot var de instrumentale færdigheder i top, der var også masser af oprigtig spilleglæde.Vi venter os store ting af Beefeaters 2.0! Læs mere her……